Zece predicții pe care Bill Gates le-a făcut în 1999. Nimeni nu s-a gândit câtă dreptate va avea

Zece predicții pe care Bill Gates le-a făcut în 1999. Nimeni nu s-a gândit câtă dreptate va avea

Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri ai lumii a scris în 1999 cartea numită “Business cu viteza gândului”. În acest volum, Bill Gates a făcut mai multe predicții destul de curajoase la acea vreme. Acum, constatăm cu uimire că marele antreprenor avea într-adevăr viziune și cele mai multe dintre lucrurile pe care le-a spus s-au adeverit. Iată mai jos zece dintre predicțiile care sunt valabile astăzi.

Site-urile și aplicațiile de comparare a prețurilor

„Servicii automate de comparare a prețurilor vor fi la mare căutare. Acestea le vor permite consumatorilor să vadă în același timp prețul unui obiect sau serviciu așa cum este el afișat pe mai multe site-uri.”

Dispozitive mobile

„Oamenii vor avea mereu în buzunar aparate micuțe care le vor permite să fie în contact cu mari grupuri de oameni și chiar să își conducă afacerile doar prin apăsarea câtorva butoane pe acest dispozitiv mobil”

Plăți instante, finanțare online și chiar și servicii de sănătate online

„În viitor, oamenii vor plăti facturile, vor avea grijă de finanțele personale și de asemenea vor putea cere sfaturi online de la medici.”

Asistenți personali pe Internet

„Se vor dezvolta companioni personali virtuali. Ei se vor conecta la toate dispozitivele care suportă. Dispozitivul va verifica emailurile și toate notificările și va selecta și ulterior prezenta informațiile exacte care îl interesează pe utilizator. De fiecare dată când mergi la magazin vei avea la îndemână rețetele pe care vrei să le prepari și vei ști exact ce ingrediente să cumperi. Dispozitivul mobil te va informa asupra cumpărăturilor și a programului disponibil”.

Transmisiuni video online de acasă

„Feed-urile constante de video vor deveni extrem de răspândite. Ba chiar vei putea ști dacă te-a vizitat cineva cât timp nu ai fost acasă”

Site-uri private vor fi disponibile pentru tine și familia ta

„Site-urile private pentru tine și cei apropiați vor deveni o obișnuință, permițându-ți să te conversezi și să planifici evenimente”, a spus Bill Gates în 1999, vorbind, fără să știe, despre rețelele sociale de acum.

Software care te va ghida în călătorii

„Va exista software specializat care va ști atunci când îți planifici o călătorie. De asemenea, acest program îți va putea sugera activități de călătorie și localuri în zona pe care o vizitezi. Îți va sugera activități și prețuri pentru orice îți planifici să faci.”

Site-uri de discuții sportive în timp real

„În timp ce se desfășoară un meci sau o competiție sportivă, vor exista aplicații care vor facilita comunicarea dintre suporteri. Utilizatorii vor putea comenta meciurile live alături de alți suporteri aflați la mare distanță”

Publicitate inteligentă

Dispozitivele viitorului vor avea publicitate inteligentă. Se vor cunoaște date în timp real despre trendurile de cumpărare, iar reclamele vor fi afișate în funcție de preferințele utilizatorului”

Linkuri catre siteuri în timpul transmisiunii tv

„Transmisiunile tv vor include și linkuri relevante către siturile care au un conținut similar și care sunt complementare cu programul urmărit”

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com